Välkommen-old!

Våra 16 nyrenoverade banor gör att vi har en av de finaste badminton hallarna i Stockholm. Dessutom har vi tennis, bordtennis, Pickleball och innebandy. Förutom klubbens kursverksamhet finns duktiga tränare för dig som vill ta en lektion. Vi har också ett enklare gym för uppvärmning, träning och stretching. Får nyttjas utan kostnad i samband med spel. Efter ditt träningspass har du möjlighet att duscha/bada bastu och därefter avnjuta en fika i vår cafeteria.

För mer info/bokning ring 08-969610 eller maila receptionen@sollentunarackethall.se

Senaste inläggen

 • Padelbanor kommer till Sollentuna Rackethall!
  Yes, äntligen händer det! Under juli månad öppnar vi upp för 3 sprillans nyapadelbanor i Sollentuna Rackethall! Boka upp dig redan nu för attsäkerställa att du kan få en kontraktstid till hösten. För att boka enkontraktstid mejla receptionen@sollentunarackethall.se eller ring 08-969610.Under juli månad kommer vi att köra en inspelningsperiod där priserna är250 kr/tim och sedan … Läs mer
 • Pickleball träningar på lördagar.
  Vi startar nu med pickleballträningar på lördagar kl 10:00-11:00 och kl 11:00-12:00 i vår hall. Anmälan görs via info@sollentunabadminton.se.  Pickleballträninganra startar för alla som är födda 2002 eller senare och startar lördagen 17/4 och kör fram till 5/6. Priset för att träna pickleball är 700 kr. Pickleball är USA:s just nu snabbast växande sport med över … Läs mer
 • Spara pengar – Boka på matchi
  Fr.o.m 1/4 kostar det 20:- extra att betala i receptionen. Registrera dig på matchi.se och börja boka online.
 • COVID -19
  RESTRIKTIONER/REGLER -Endast spelare har tillträde till hallen/Only players are welcome -Omklädningsrum är stängda/Lockerrooms are closed -Cafeteria är stängd för sittande gäster/Cafeteria is closed -Receptionen är öppen ordinarie tider/Receptionen is open on ordinarie opening hours VISA HÄNSYN OCH SPENDERA SÅ KORT TID SOM MÖJLIGT I HALLEN!/ SPEND AS SHORT TIME AS POSSIBLE AT RACKETHALLEN.
 • Prisjustering
  Från 1/2 höjer vi priset på badminton och pickleball på fredag kvällar och helger. Nya priset är 140:-. Bordtennis kostar mellan 75-100:-.