Välkommen-old!

Våra 16 nyrenoverade banor gör att vi har en av de finaste badminton hallarna i Stockholm. Dessutom har vi tennis, bordtennis, Pickleball och innebandy. Förutom klubbens kursverksamhet finns duktiga tränare för dig som vill ta en lektion. Vi har också ett enklare gym för uppvärmning, träning och stretching. Får nyttjas utan kostnad i samband med spel. Efter ditt träningspass har du möjlighet att duscha/bada bastu och därefter avnjuta en fika i vår cafeteria.

För mer info/bokning ring 08-969610 eller maila receptionen@sollentunarackethall.se

Senaste inläggen

 • Prisjustering
  Från 1/2 höjer vi priset på badminton och pickleball på fredag kvällar och helger. Nya priset är 140:-. Bordtennis kostar mellan 75-100:-.
 • Bemannade öppettider JUL&NYÅR
  Receptionens öppetider Jul & Nyår:Julafton Obemannad -Juldagen 10-16 -Annandag Jul 10-16 -Nyårsafton 10-16 -Nyårsdagen 12-18 -I övrigt ordinarie tider. Hallen är öppen för spel alla dagar 06-23. Under obemannade tider sker inpassering med kod. Vid bokning på matchi.se får du din kod.GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
 • COVID-19
  NYA REGLER SOM GÄLLER TILLSVIDARE -Endast spelare har tillträde till hallen/Only players are welcome -Omklädningsrum är stängda/Lockerrooms are closed -Cafeteria är stängd för sittande gäster/Cafeteria is closed -Receptionen är öppen ordinarie tider/Receptionen is open on ordinarie opening hours VISA HÄNSYN OCH SPEMDERA SÅ KORT TID SOM MÖJLIGT I HALLEN!/ SPEND AS SHORT TIME AS POSSIBLE … Läs mer
 • Vi har öppet men visa hänsyn!
  För att minska trängsel i hallen har vi stängt innebandy och badminton 3, 6, 11, 14. Spendera så lite tid som möjligt i våra service utrymmen, duscha hemma och var noga med handhygien. Välkomna!
 • Boka badminton bana 7-8 och 15-16 på matchi.se
  Nu går även bana 7-8 och 15-16 att boka på nätet. Banorna är delad resurs med innebandy så att nät och sarg måste ibland bytas mellan timmarna. Sköts oftast av vår receptionspersonal men på obemannade öppettider får ni vid behov göra det själva. Delade resurser: Innebandy 1(halv bana) och badminton 7-8. Innebandy 2(halv bana) och … Läs mer