Welcome

Våra 10 nyrenoverade banor gör att vi har en av de finaste badmintonhallarna i Stockholm. Nu bygger vi om och och kompletterar våra fina badmintonbanor med 3 padelbanor. Dessutom har vi tennis, bordtennis och pickleball. Förutom klubbens kursverksamhet finns duktiga tränare för dig som vill ta en lektion. Efter ditt träningspass har du möjlighet att duscha/bada bastu och därefter avnjuta en fika i vår cafeteria.

För mer info/bokning ring 08-96 96 10 eller maila receptionen@sollentunarackethall.se

  • Öppettider Jul & Nyår
    Bemannade öppettider: Julafton obemannat, Juldagen 10-18, Annandagen 10-21, Nyårsafton 10-16 och Nyårsdagen 12-18. Övriga dagar ordinarie tider. Hallen är öppen för spel 06-23 samtliga dagar. Obemannade tider inpassering med matchi kod.
  • Vårens kurser
    Nu finns vårens kurser i Padel på matchi.se. Vi erbjuder, i samarbete med ProLevelPadel, träning för barn och vuxna på alla nivåer. Sollentuna Badmintonsällskap erbjuder träning, matchspel och medlemsskap. Mer info på sollentunabadminton.se. Välkomna!
  • Seriespel med Korpen!
    Nytt seriespel i Sollentuna!!! Nu drar vi igång ett helt nytt seriespel. Planerad seriestart 7 november. Information om seriespelet Vi strävar efter ha 8 eller 9 lag i varje division (med reservation för undantag beroende på antalet anmälda lag).Speldag: Söndag Spelplatser: Sollentuna rackethallSpeltider: 18.00-23.00Startavgift och medlemsavgift Startavgift: 2000 kr/lag Medlemsavgift: 50kr/person Varje spelare måste registreras … Continue reading